یکی از خوشمزه ترین سالاد های رستورانی و فست فودی که در ایران طرفداران زیادی دارد، سالاد کلم است. این سالاد خوشمزه را شاید بیشتر در کنار سوخاری ها دیده باشید و از مزه کلم و سس مخصوص آن لذت برده باشید.
در ادامه ی این مطلب از شادیما قصد داریم تا طرز تهیه این سالاد بی نظیر را به شما آموزش دهیم. پس با ما همراه باشید.
مواد لازم تهیه سالاد کلم سفید و قرمز
کلم سفید |
نصف یک عدد |
کلم قرمز |
نصف یک عدد |
هویج رنده شده |
1 لیوان |
پیازچه خورد شده |
¼ لیوان |
سرکه |
2 قاشق سوپ خوری |
کشمش |
¼ لیوان |
فلفل دلمه |
نصف یک عدد |
سس مایونز |
نصف لیوان |
طرز تهیه سالاد کلم سفید و قرمز رستورانی
توجه کنید که تهیه این سالاد بسیار ساده است اما چند نکته ی مهم دارد که در ادامه به آن ها اشاره کرده ایم. باید توجه کنید که پیش از شروع به کار کشمش ها را داخل آب گرم بگذارید تا بعد از یک ساعت به راحتی آن ها را خورد کنید.
لینک سایت
مرحله اول (خورد کردن مواد):
کلم ها را به صورت خلالی و نازک خورد کنید و همچنین هویچ ها را رنده کنید. پیازچه را هم به صورت ورقه گرد برش دهید. فلفل دلمه ای را هم در همین مرحله به صورت خلالی خورد کنید.
مرحله دوم (خیساندن کلم):
در این مرحله داخل یک ظرف آب سرد بریزید و 1 قاشق سوپ خوری سرکه به آن اضافه کنید و کلم ها را داخل آن بریزید و اجازه دهید 10 دقیقه بماند.
مرحله سوم (درست کردن سس سالاد):
کشمش ها را با همزن یا میکسر له کنید. سس مایونز را هم در ظرف دیگر به خوبی هم بزنید و به آن نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. سپس 1 قاشق سوپ خوری سرکه را به سس اضافه کنید و به خوبی با هم مخلوط کنید.
سپس کشمش میکس شده را هم اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم (ترکیب مواد):
در این مرحله کلم های خشک شده را داخل یک ظرف می ریزیم و سپس هویج ها را روی آن اضافه کنید. سپس فلفل دلمه ای و پیازچه را هم اضافه کنید و به خوبی با هم مخلوط کنید.
مقداری کشمش را به عنوان تزئین روی آن اضافه کنید و سپس سس را به آن اضافه کنید و از آن لذت ببرید. امیدواریم که این آموزش برای شما مفید بوده باشد و از آن لذت برده باشید.
نظرات شما عزیزان: